SEPET / ₺ 0.00

Promosyon Ürünler

Promosyon Ürünler

Bir firma yeni açılmışsa ve markalaşma sürecine girmişse bu firmanın markalaşmasına yardımcı olacak en büyük etmen promosyon ürünlerdir. Bu yazımızda promosyon ürün nedir? Promosyon ürünler nelerdir? promosyon ürün fiyatları sorularını cevapladık.

Promosyon ürün nedir?

Promosyon ürün bir firmanın veya şirketin genellikle markalaşma sürecinde dağıttığı ürünlerdir. Peki promosyon ürün dağıtmak ne işe yarar? Promosyon ürünler dağıtarak insanlar üzerinde markanızın bulunduğu ürünleri günlük hayatında kullanılırlar ve her kullanışlarında marka isminizi görürler bu sayede ürünü verdiğiniz kişinin aklına markanızı kazımış olursunuz. Promosyon ürünler sadece markalaşma sürecinde değil reklam için de kullanılabilir.

Promosyon Ürünler Nelerdir?

Promosyon ürünler genellikle hediye türünde olurlar. Sitemizde promosyon olarak kullanılabilecek ürünler bulunmaktadır ürünlerin üzerine marka logonuzu ve marka isminizi veya adresiniz gibi şeyleri yazdırabilirsiniz. Bu ürünler arasına en iyileri şunlardır:  saate bakan herkesin sizin markanızı görebileceği duvar saati, içinden her kalem alışında sizin markanızı görebileceği kalem kutusu, arabada kullanılabilecek olan ve her araca binenin sizin markanızı görebileceği araç süsü, dükkanına her gelenin markanızı görebileceği açık-kapalı yazısı gibi birçok ürünü bizimle iletişime geçerek toptan almak isterseniz indirimlerimiz bulunmaktadır.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz ürünleri kendi firmanızda da kullanabilirsiniz böylece firmanızın prestiji artmış olacaktır.

Promosyon ürün fiyatları

Promosyon ürünler oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Ürünün kalitesi markanın kalitesini belirler yani dağıtacağınız ürünler kaliteli olmalıdır SYZ HEDİYELİK TASARIM olarak kaliteden ödün vermeyen ürünler üretmekteyiz. Fiyat konusuna gelecek olursak ise alacağınız ürünün şekline ve boyutuna göre fiyat değişmektedir fakat şunu söyleyebiliriz ki toptan alımlarda fiyatlar oldukça uygun olacaktır.



28.06.2020

Hediyelik Tasarım Pazaryerleri

n11 Banner trendyol Banner hepsiburada Banner gittigidiyor Banner eptt Banner

antlaşmalı kartlar
ssl Güvenlik

• Sitemap  • Google   • Hediyelik Tasarım

Sitenin tüm hakları saklıdır. Kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL sertifikası ile korunmaktadır. ©hediyeliktasarim.net  2019-2020
@ Web Tasarım ve Programlama : İlhan YILMAZ